ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחצות את התפוחי אדמה לשניים ולהרתיח אותם 20 דק' עד חצי שעה במיים עם מלח..
-
2
להוציא אחד אחד לסדר בתבנית .
-
3
לבזוק מעל שמן זית בנדיבות ולהכניס לתנור להשחמה..
-
4
במקביל לטגן בצל להוסיף את הפטריות להמשיך לטגן על להשחמה להוסיף חצי כפית סוכר עד שהכל מתקרמל ...
-
5
להוסיף את השמנת מתוקה לערבב תוך כדי להוסיף מרק פטריות אגוז מוסקט מלח פלפל..
-
6
**להיזהר עם מלח כי האבקת פטריות מלוחה וגם הרתחנו את התפוח אדמה במי מלח***.
-
7
להוסיף את החלב להמשיך לערבב על אש נמוכה 3 דק' ולכבות . .
-
8
כשהתפוח אדמה מוכן לשפוך מעל.
-
9
אפשר להוסיף מעל גבינה צהובה למי שאוהב...(אצלי פחות אוהבים).
1
לחצות את התפוחי אדמה לשניים ולהרתיח אותם 20 דק' עד חצי שעה במיים עם מלח..
2
להוציא אחד אחד לסדר בתבנית .
3
לבזוק מעל שמן זית בנדיבות ולהכניס לתנור להשחמה..
4
במקביל לטגן בצל להוסיף את הפטריות להמשיך לטגן על להשחמה להוסיף חצי כפית סוכר עד שהכל מתקרמל ...
5
להוסיף את השמנת מתוקה לערבב תוך כדי להוסיף מרק פטריות אגוז מוסקט מלח פלפל..
6
**להיזהר עם מלח כי האבקת פטריות מלוחה וגם הרתחנו את התפוח אדמה במי מלח***.
7
להוסיף את החלב להמשיך לערבב על אש נמוכה 3 דק' ולכבות . .
8
כשהתפוח אדמה מוכן לשפוך מעל.
9
אפשר להוסיף מעל גבינה צהובה למי שאוהב...(אצלי פחות אוהבים).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים