ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כרוב, בצל, גמבה, גזר, שום, כרפס
-
-
לרוטב
-
-
כף קורנפלור או 1 וחצי כף קמח
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך ירקות דק כרוב, בצל, גמבה, גזר, שום, כרפס להקפיץ במחבת עם שמן שומשום.
-
2
לחתוך לרצועות את החזה עוף לתבל בכפית רוטב סויה לכתוש 2 שיני שום כפית פפריקה.
-
3
כפית דבש או סילאן לערבב ולהשאיר לחצי שעה במקרר אחרי טיגון הירקות מוסיפים את החזה עוף המתובל ומטגנים עד שנהפך לבן ועשוי .
-
4
הכנת הרוטב: כוס מלאה במים קרים מערבבים שלא יהיו גושים כף קורנפלור או 1 וחצי כף קמח כף אבקת מרק עוף כף רוטב סויה.
-
5
3 כפות רוטב צ'ילי כף סילאן מעט כורכום.
-
6
מוסיפים את הרוטב מעל הירקות והחזה עוף ומערבבים בדרך כלל מוסיפים גם נודלס .
-
7
הכנת נודלס לפי הוראות שעל השקית ולהוסיף לתערובת הירקות והעוף.
1
לחתוך ירקות דק כרוב, בצל, גמבה, גזר, שום, כרפס להקפיץ במחבת עם שמן שומשום.
2
לחתוך לרצועות את החזה עוף לתבל בכפית רוטב סויה לכתוש 2 שיני שום כפית פפריקה.
3
כפית דבש או סילאן לערבב ולהשאיר לחצי שעה במקרר אחרי טיגון הירקות מוסיפים את החזה עוף המתובל ומטגנים עד שנהפך לבן ועשוי .
4
הכנת הרוטב: כוס מלאה במים קרים מערבבים שלא יהיו גושים כף קורנפלור או 1 וחצי כף קמח כף אבקת מרק עוף כף רוטב סויה.
5
3 כפות רוטב צ'ילי כף סילאן מעט כורכום.
6
מוסיפים את הרוטב מעל הירקות והחזה עוף ומערבבים בדרך כלל מוסיפים גם נודלס .
7
הכנת נודלס לפי הוראות שעל השקית ולהוסיף לתערובת הירקות והעוף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים