קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחתוך ירקות דק כרוב, בצל, גמבה, גזר, שום, כרפס להקפיץ במחבת עם שמן שומשום
לחתוך לרצועות את החזה עוף לתבל בכפית רוטב סויה לכתוש 2 שיני שום כפית פפריקה
כפית דבש או סילאן לערבב ולהשאיר לחצי שעה במקרר אחרי טיגון הירקות מוסיפים את החזה עוף המתובל ומטגנים עד שנהפך לבן ועשוי
הכנת הרוטב: כוס מלאה במים קרים מערבבים שלא יהיו גושים כף קורנפלור או 1 וחצי כף קמח כף אבקת מרק עוף כף רוטב סויה
3 כפות רוטב צ'ילי כף סילאן מעט כורכום
מוסיפים את הרוטב מעל הירקות והחזה עוף ומערבבים בדרך כלל מוסיפים גם נודלס
הכנת נודלס לפי הוראות שעל השקית ולהוסיף לתערובת הירקות והעוף