ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לבצק - שדרוג לעוגיות אצבע של קרין גורן
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
חמאה, קמח סוכר ושוקולד במעבד מזון לתת פולסים..
-
2
להוסיף שמן בסוף..
-
3
למקרר 10 דק. .
-
4
לקרוץ עיגולים ובאצבע לעשות שקע. לאפות 15-20 דק. ניתן תוך כדי אפיה ללחוץ בכפית להעמקת החור. .
-
5
לקרר..
-
6
למלא בחמאה בוטנים, לטבול בשוקולד מריר ואחוז טחון. .
-
7
חלק מילאתי בנוטלה וקוקוס..
1
חמאה, קמח סוכר ושוקולד במעבד מזון לתת פולסים..
2
להוסיף שמן בסוף..
3
למקרר 10 דק. .
4
לקרוץ עיגולים ובאצבע לעשות שקע. לאפות 15-20 דק. ניתן תוך כדי אפיה ללחוץ בכפית להעמקת החור. .
5
לקרר..
6
למלא בחמאה בוטנים, לטבול בשוקולד מריר ואחוז טחון. .
7
חלק מילאתי בנוטלה וקוקוס..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים