ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בקערת מיקסר שמים שמרים. סוכר. 2 כפות מים פושרים. לאחר שהשמרים והסוכר נמסו. מוסיפים את הקמח. שנופה מעל..
-
2
להוסיף את המים החמים . (כוס פלסטיק חד פעמית).
-
3
ללוש את החומרים במיקסר. לאחר שהעיסה אחידה. להוסיף את הביצה.ולהמשיך ללוש היטב..
-
4
להוסיף שמן ולהמשיך ללוש. עד שהעיסה אחידה. זמן לישה 7 דקות בזמן הלישה להוסיף את המלח. וללוש היטב..
-
5
להוציא את העיסה מהקערה. לשמן את הקערה . ולסובב את הבצק מסביב לשמן..
-
6
להתפיח את הבצק במשך 40 דקות.
-
7
לקחת מהבצק גושים וליצור צורות/צורה שאהובה עליכם. מניחים להתפחה..
-
8
מורחים ביצה ומפזרים שומשום..
-
9
תנור שחומם מראש 180 מעלות להזהבה יפה.
1
בקערת מיקסר שמים שמרים. סוכר. 2 כפות מים פושרים. לאחר שהשמרים והסוכר נמסו. מוסיפים את הקמח. שנופה מעל..
2
להוסיף את המים החמים . (כוס פלסטיק חד פעמית).
3
ללוש את החומרים במיקסר. לאחר שהעיסה אחידה. להוסיף את הביצה.ולהמשיך ללוש היטב..
4
להוסיף שמן ולהמשיך ללוש. עד שהעיסה אחידה. זמן לישה 7 דקות בזמן הלישה להוסיף את המלח. וללוש היטב..
5
להוציא את העיסה מהקערה. לשמן את הקערה . ולסובב את הבצק מסביב לשמן..
6
להתפיח את הבצק במשך 40 דקות.
7
לקחת מהבצק גושים וליצור צורות/צורה שאהובה עליכם. מניחים להתפחה..
8
מורחים ביצה ומפזרים שומשום..
9
תנור שחומם מראש 180 מעלות להזהבה יפה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים