ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו חזה עוף נקי משומן וגידים
-
-
-
שלוש כפות שטוחות תבלין קאיגון של פרג
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות מאוד כמו נחשים קטנים.
-
2
לקצוץ את הבצל דק דק.
-
3
לחתוך את הפטריות לקוביות.
-
4
לאחד את כל המרכיבים בקערה.
-
5
לטבל להוסיף את השמן עד קבלת תערובת אחידה.
-
6
לתת לזה לנוח שעה במקרר.
-
7
לטגן הכל יחד על אש גבוהה.
-
8
להניח על צלחת טורטיה ואז להניח במרכז מתערובת החזה עוף לגלגל כמו לאפה
בתאבון.
1
לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות מאוד כמו נחשים קטנים.
2
לקצוץ את הבצל דק דק.
3
לחתוך את הפטריות לקוביות.
4
לאחד את כל המרכיבים בקערה.
5
לטבל להוסיף את השמן עד קבלת תערובת אחידה.
6
לתת לזה לנוח שעה במקרר.
7
לטגן הכל יחד על אש גבוהה.
8
להניח על צלחת טורטיה ואז להניח במרכז מתערובת החזה עוף לגלגל כמו לאפה
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים