הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מרתיחים חבילה פסטה לפי הוראות יצרן (כל צורה שתבחרו), מסננים היטב ומניחים בצד.
קוצצים בסלייסר 2 בצלים גדולים ופרסה אחת, מטגנים במעט שמן למשך רבע שעה.
מוסיפים חבילת פטריות טריה וחתוכה לפרוסות, כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור וחצי כפית אגוז מוסקט, לאחר 10 דקות מוסיפים 2 שמנת לבישול, מביאים לרתיחה וסוגרים את הגז.
מערבבים את הפסטה עם השמנת ומגישים.