3 פלפל ירוק חריף (מי שאוהב פחות יכול להוריד בכמות)
7 שיני שום
4 פלפל אדום חריף יבש (נקרא גם סודנייה)
חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, 5 כפות שמן , חצי כפית כמון
4 ביצים
אופן ההכנה
1
לקלף את העגבניות ולחתוך לקוביות קטנות (חשוב שאלו יהיו עגבניות בשלות ואדומות), את הפלפל החריף ושיני השום לקצץ ולבשל הכל יחד על אש בינונית כ-20 דקות עד שיגמרו הנוזלים. מדיי פעם למעוך עם המועך של המטבוחה.
לאחר שהנוזלים נגמרו לתבל בחצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית כמון ו-5 כפות שמן . לערבב היטב ולתת לזה להתבשל על אש נמוכה לעוד 5 דקות.
לאחר מכן להוסיף את הביצים ולפזר עליהן מעט מלח ופלפל שחור.
לכסות ולבשל על אש נמוכה למשך 6 דקות .
להגיש חם לצד חמוצים , סלט ירקות ולחם :).
2
מתכונים למגוון חמוצים ביתיים תוכלו למצוא בספר שלי תחת הקטגוריה "תוספות" :).
1
לקלף את העגבניות ולחתוך לקוביות קטנות (חשוב שאלו יהיו עגבניות בשלות ואדומות), את הפלפל החריף ושיני השום לקצץ ולבשל הכל יחד על אש בינונית כ-20 דקות עד שיגמרו הנוזלים. מדיי פעם למעוך עם המועך של המטבוחה.
לאחר שהנוזלים נגמרו לתבל בחצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית כמון ו-5 כפות שמן . לערבב היטב ולתת לזה להתבשל על אש נמוכה לעוד 5 דקות.
לאחר מכן להוסיף את הביצים ולפזר עליהן מעט מלח ופלפל שחור.
לכסות ולבשל על אש נמוכה למשך 6 דקות .
להגיש חם לצד חמוצים , סלט ירקות ולחם :).
2
מתכונים למגוון חמוצים ביתיים תוכלו למצוא בספר שלי תחת הקטגוריה "תוספות" :).