קרם גאנאש: (אם מכינים עם שכבת שוקולד למעלה ולמטה, יש להכפיל את כמות השוקולד והשמנת)
1 שוקולד מריר
1/2 כוס (חצי מיכל) שמנת להקצפה 38%
קרם גבינה
1 קופסה שמנת להקצפה 38%
1 קופסה פודינג אינסטנט בטעם שוקולד לבן
1 כף אבקת סוכר
1 גביע (250 גר') גבינה לבנה 9%
1 שמנת של פעם 15%
אופן ההכנה
1
להקציף שמנת להקצפה עם אינסטנט פודינג ואבקת סוכר.
2
תוך כדי קיפול, להוסיף לתערובת האינסטנט את תערובת הגבינה והשמנת שערבבנו בכלי נפרד.
3
לשפוך את התערובת ל-9 כוסות.
4
להכניס את הכוסות למקרר או למקפיא לשעתיים.
5
לאחר מספר שעות או ביום המחרת להמיס בסיר או במיקרוגל שוקולד עם שמנת להקצפה, לקרם גאנש.
6
לשפוך את הגאנש על קרם הגבינה. לקשט מלמעלה.
7
אפשר להכין תערוכת גאנש כפולה ואז התערובת תספיק ל- 16 כוסות. לשים קרם גאנש בתחתית הכוס וגם למעלה מעל קרם הגבינה. במקום גאנש אפשר לזלף קרם לוטוס מומס.
8
כשמכינים 3 שכבות : לזלף לתחתית הכוסות קרם שוקולד. להקפיא שעתיים. להוציא הכוסות מהמקפיא, לזלף שכבת קרם גבינה. להקפיא שעתיים/שלוש. להוציא מהמקפיא לזלף את יתרת השוקולד ולהקפיא לשעה/שעתיים. ביום ההגשה להעביר בבוקר את הכוסות למקרר.
1
להקציף שמנת להקצפה עם אינסטנט פודינג ואבקת סוכר.
2
תוך כדי קיפול, להוסיף לתערובת האינסטנט את תערובת הגבינה והשמנת שערבבנו בכלי נפרד.
3
לשפוך את התערובת ל-9 כוסות.
4
להכניס את הכוסות למקרר או למקפיא לשעתיים.
5
לאחר מספר שעות או ביום המחרת להמיס בסיר או במיקרוגל שוקולד עם שמנת להקצפה, לקרם גאנש.
6
לשפוך את הגאנש על קרם הגבינה. לקשט מלמעלה.
7
אפשר להכין תערוכת גאנש כפולה ואז התערובת תספיק ל- 16 כוסות. לשים קרם גאנש בתחתית הכוס וגם למעלה מעל קרם הגבינה. במקום גאנש אפשר לזלף קרם לוטוס מומס.
8
כשמכינים 3 שכבות : לזלף לתחתית הכוסות קרם שוקולד. להקפיא שעתיים. להוציא הכוסות מהמקפיא, לזלף שכבת קרם גבינה. להקפיא שעתיים/שלוש. להוציא מהמקפיא לזלף את יתרת השוקולד ולהקפיא לשעה/שעתיים. ביום ההגשה להעביר בבוקר את הכוסות למקרר.