לןגן

קרם גבינה בציפוי גנאש

מאת: מירי גולני, פורסם: 12/06/2016 | 07:12
קרם גבינה בציפוי גנאש

תקציר המתכון: קינוח מתאים גם לחג השבועות, בהשראתה של אתי משה חביב

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

קרם גבינה

אופן הכנה

  1. להקציף שמנת להקצפה עם אינסטנט פודינג ואבקת סוכר

  2. תוך כדי קיפול, להוסיף לתערובת האינסטנט את תערובת הגבינה והשמנת שערבבנו בכלי נפרד

  3. לשפוך את התערובת ל-9 כוסות

  4. להכניס את הכוסות למקרר או למקפיא לשעתיים

  5. לאחר מספר שעות או ביום המחרת להמיס בסיר או במיקרוגל שוקולד עם שמנת להקצפה, לקרם גאנש

  6. לשפוך את הגאנש על קרם הגבינה. לקשט מלמעלה

  7. אפשר להכין תערוכת גאנש כפולה ואז התערובת תספיק ל- 16 כוסות. לשים קרם גאנש בתחתית הכוס וגם למעלה מעל קרם הגבינה. במקום גאנש אפשר לזלף קרם לוטוס מומס

  8. כשמכינים 3 שכבות : לזלף לתחתית הכוסות קרם שוקולד. להקפיא שעתיים. להוציא הכוסות מהמקפיא, לזלף שכבת קרם גבינה. להקפיא שעתיים/שלוש. להוציא מהמקפיא לזלף את יתרת השוקולד ולהקפיא לשעה/שעתיים. ביום ההגשה להעביר בבוקר את הכוסות למקרר