ממיסים יחד שוקולד וחמאה מערבבים פנימה ביצה מוסיפים את יתרת החומרים מערבבים ויוצקים לתבניות סיליקון שקעים קטנים ואופים בחום 180 8-10 דקות.
2
בסיר מרתיחים חלב ושמנת בקערה קטנה מערבבים בעזרת מטרפה חלמונים וסוכר עושים השוואת טמפרטורה.
3
מעבירים את החלב והשמנת הרותחים לחלמונים לאט תוך כדי בחישה מחזירים לסיר ומבשלים על אש נמוכה תוך בחישה עד להסמכה ובודקים בעזרת מרית כשמעבירים אצבע ונוצר פס.
4
מניחים שוקולד בקערה ,מוזגים מעל את התערובת החמה ומערבבים.
5
מרתיחים חצי שמנת מתוקה ומורידים מהאש
מניחים את השוקולד והנוגט בקערה ושופכים מעל את השמנת החמה.
6
מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות כשהתערובת קרה לגמרי מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים בעזרת החצי הנותר מהשמנת למוס חלק.
7
מניחים בכוס את קוביות הפאדג שופכים מעל את התערובת קרמו ומעבירים למקרר מזלפים מעל את המוס שוקולד ומקררים היטב.
1
ממיסים יחד שוקולד וחמאה מערבבים פנימה ביצה מוסיפים את יתרת החומרים מערבבים ויוצקים לתבניות סיליקון שקעים קטנים ואופים בחום 180 8-10 דקות.
2
בסיר מרתיחים חלב ושמנת בקערה קטנה מערבבים בעזרת מטרפה חלמונים וסוכר עושים השוואת טמפרטורה.
3
מעבירים את החלב והשמנת הרותחים לחלמונים לאט תוך כדי בחישה מחזירים לסיר ומבשלים על אש נמוכה תוך בחישה עד להסמכה ובודקים בעזרת מרית כשמעבירים אצבע ונוצר פס.
4
מניחים שוקולד בקערה ,מוזגים מעל את התערובת החמה ומערבבים.
5
מרתיחים חצי שמנת מתוקה ומורידים מהאש
מניחים את השוקולד והנוגט בקערה ושופכים מעל את השמנת החמה.
6
מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות כשהתערובת קרה לגמרי מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים בעזרת החצי הנותר מהשמנת למוס חלק.
7
מניחים בכוס את קוביות הפאדג שופכים מעל את התערובת קרמו ומעבירים למקרר מזלפים מעל את המוס שוקולד ומקררים היטב.