אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

12,574
צפיות

מרק חירירה יאמי

המתכון של
מרק חירירה יאמי

מרק סוף הדרך

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3 שמן
  • 1 בצל גדול
  • 1 עדשים חומים
  • 2 מרק עוף
  • 4 עגבניות חתוכות לקוביות
  • חצי כוסברה ופטרוזליה
  • 1 חומוס מושרה
  • 1 אטריות דקות
  • 4 גבועולי סלרי
  • 1 כורכום
  • 5 מים
  • רבע פלפל שחור
  • 1 וחצי מלח
  • קורט גינגיר
אופן ההכנה
  • 1

    (משרים חומוס לכל הלילה)בסיר גדול מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל עד שיזהיב..


  • 2

    מוסיפים את הסלרי הקצוץ ואת החומוס..


  • 3

    מוסיפים 5וחצי כוסות מים רותחים ו 2 כפות מרק עוף מרק פרווה.מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה, מבשלים במשך 45 דקות..


  • 4

    שמים בבלנדר חצי כוס מים רתוחים עם מרק ומוסיפים פטרוזיליה, כוסברה והעגבניות . מוסיפים כף כורכום והתבלינים ומרסקים לתערובת אחידה..


  • 5

    מוסיפים את התערובת למרק עם העדשים ומבשלים עוד 50 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את האטריות ומבשלים 5 דקות..


  • 6

    מערבבים בכוס מים קרים עם 2 כפות קמח, מוסיפים למרק ומבשלים עוד 10 דקות עד שהמרק יסמיך.


1

(משרים חומוס לכל הלילה)בסיר גדול מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל עד שיזהיב..


2

מוסיפים את הסלרי הקצוץ ואת החומוס..


3

מוסיפים 5וחצי כוסות מים רותחים ו 2 כפות מרק עוף מרק פרווה.מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה, מבשלים במשך 45 דקות..


4

שמים בבלנדר חצי כוס מים רתוחים עם מרק ומוסיפים פטרוזיליה, כוסברה והעגבניות . מוסיפים כף כורכום והתבלינים ומרסקים לתערובת אחידה..


5

מוסיפים את התערובת למרק עם העדשים ומבשלים עוד 50 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את האטריות ומבשלים 5 דקות..


6

מערבבים בכוס מים קרים עם 2 כפות קמח, מוסיפים למרק ומבשלים עוד 10 דקות עד שהמרק יסמיך.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים