ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
(משרים חומוס לכל הלילה)בסיר גדול מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל עד שיזהיב..
-
2
מוסיפים את הסלרי הקצוץ ואת החומוס..
-
3
מוסיפים 5וחצי כוסות מים רותחים ו 2 כפות מרק עוף מרק פרווה.מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה, מבשלים במשך 45 דקות..
-
4
שמים בבלנדר חצי כוס מים רתוחים עם מרק ומוסיפים פטרוזיליה, כוסברה והעגבניות . מוסיפים כף כורכום והתבלינים ומרסקים לתערובת אחידה..
-
5
מוסיפים את התערובת למרק עם העדשים ומבשלים עוד 50 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את האטריות ומבשלים 5 דקות..
-
6
מערבבים בכוס מים קרים עם 2 כפות קמח, מוסיפים למרק ומבשלים עוד 10 דקות עד שהמרק יסמיך.
1
(משרים חומוס לכל הלילה)בסיר גדול מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל עד שיזהיב..
2
מוסיפים את הסלרי הקצוץ ואת החומוס..
3
מוסיפים 5וחצי כוסות מים רותחים ו 2 כפות מרק עוף מרק פרווה.מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה, מבשלים במשך 45 דקות..
4
שמים בבלנדר חצי כוס מים רתוחים עם מרק ומוסיפים פטרוזיליה, כוסברה והעגבניות . מוסיפים כף כורכום והתבלינים ומרסקים לתערובת אחידה..
5
מוסיפים את התערובת למרק עם העדשים ומבשלים עוד 50 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את האטריות ומבשלים 5 דקות..
6
מערבבים בכוס מים קרים עם 2 כפות קמח, מוסיפים למרק ומבשלים עוד 10 דקות עד שהמרק יסמיך.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים