לןגן

מרק חירירה יאמי

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 19/04/2015 | 21:38
מרק חירירה יאמי

תקציר המתכון: מרק סוף הדרך

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. (משרים חומוס לכל הלילה)בסיר גדול מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל עד שיזהיב.

  2. מוסיפים את הסלרי הקצוץ ואת החומוס.

  3. מוסיפים 5וחצי כוסות מים רותחים ו 2 כפות מרק עוף מרק פרווה.מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה, מבשלים במשך 45 דקות.

  4. שמים בבלנדר חצי כוס מים רתוחים עם מרק ומוסיפים פטרוזיליה, כוסברה והעגבניות . מוסיפים כף כורכום והתבלינים ומרסקים לתערובת אחידה.

  5. מוסיפים את התערובת למרק עם העדשים ומבשלים עוד 50 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את האטריות ומבשלים 5 דקות.

  6. מערבבים בכוס מים קרים עם 2 כפות קמח, מוסיפים למרק ומבשלים עוד 10 דקות עד שהמרק יסמיך