ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
3 כפות אבקת מרק עוף או מרק בצל
-
אופן ההכנה
-
1
פורסים את הבצלים לפרוסות דקות מאוד ומשרים אותם במים רותחים כשעה. מסננים ומכניסים לקערה.
-
2
מוסיפים לקערה את השמן והסילאן.
-
3
מערבבים בכוס את אבקת המרק עם המים הפושרים ושופכים לתוך הקערה..
-
4
מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבבים היטב..
-
5
שופכים את התערובת לתבנית חד פעמית בגודל 26..
-
6
לפני האפייה פיזרתי על הפשטידה מעט פפריקה אדומה וכורכום. ומעל גרעיני חמנייה ושומשום..
-
7
לאפות כשעה עד שעה ורבע בחום 175. לפני סיום האפייה לבדוק עם קיסם....
1
פורסים את הבצלים לפרוסות דקות מאוד ומשרים אותם במים רותחים כשעה. מסננים ומכניסים לקערה.
2
מוסיפים לקערה את השמן והסילאן.
3
מערבבים בכוס את אבקת המרק עם המים הפושרים ושופכים לתוך הקערה..
4
מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבבים היטב..
5
שופכים את התערובת לתבנית חד פעמית בגודל 26..
6
לפני האפייה פיזרתי על הפשטידה מעט פפריקה אדומה וכורכום. ומעל גרעיני חמנייה ושומשום..
7
לאפות כשעה עד שעה ורבע בחום 175. לפני סיום האפייה לבדוק עם קיסם....
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים