לןגן

פשטידת בצל פרווה

מאת: מירי גולני, פורסם: 02/02/2016 | 20:09
פשטידת בצל פרווה

תקציר המתכון: מתכון מעולה של מורתי הווירטואלית "פירגה"

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות מאוד ומשרים אותם במים רותחים כשעה. מסננים ומכניסים לקערה

  2. מוסיפים לקערה את השמן והסילאן

  3. מערבבים בכוס את אבקת המרק עם המים הפושרים ושופכים לתוך הקערה.

  4. מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

  5. שופכים את התערובת לתבנית חד פעמית בגודל 26.

  6. לפני האפייה פיזרתי על הפשטידה מעט פפריקה אדומה וכורכום. ומעל גרעיני חמנייה ושומשום.

  7. לאפות כשעה עד שעה ורבע בחום 175. לפני סיום האפייה לבדוק עם קיסם...