הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטעמו מיוחד, ניתן לאכול את המרק הזה כחלבי או פרווה, איך שתעדיפו.
פורסים את הבצלים ומטגנים יחד עם השום הכתוש בשמן זית, מטגנים עד לשקיפות..
מוסיפים את אבקת מרק הבצל ומערבבים..
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה..
מוסיפים את המים ומביאים שוב לרתיחה, מתבלים ומערבבים. את הקורנפלור מערבבים עם כוס מים אחת ומוסיפים למרק כשהוא רותח, מערבבים היטב..
ניתן להגיש עם קרוטונים, כמו בתמונה. או למי שאוהב את זה חלבי כדאי מאוד להוסיף גבינה צהובה מגוררת, זה עושה את המרק מוקרם וטעים טעים, יאמי!.