לןגן

מרק בצל

מאת: לילך טייב, פורסם: 15/12/2015 | 23:58
מרק בצל

תקציר המתכון: טעמו מיוחד, ניתן לאכול את המרק הזה כחלבי או פרווה, איך שתעדיפו.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצלים ומטגנים יחד עם השום הכתוש בשמן זית, מטגנים עד לשקיפות.

  2. מוסיפים את אבקת מרק הבצל ומערבבים.

  3. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.

  4. מוסיפים את המים ומביאים שוב לרתיחה, מתבלים ומערבבים. את הקורנפלור מערבבים עם כוס מים אחת ומוסיפים למרק כשהוא רותח, מערבבים היטב.

  5. ניתן להגיש עם קרוטונים, כמו בתמונה. או למי שאוהב את זה חלבי כדאי מאוד להוסיף גבינה צהובה מגוררת, זה עושה את המרק מוקרם וטעים טעים, יאמי!