לערבב את מרכיבי הבלילה לתערובת חלקה ומעט נוזלית - כמו תערובת של פנקייק, לכסות ולהתפיח חצי שעה.
אחר כך למרוח שמן על מחבת (ממש מעט, רק מריחה קלה) ולשפוך מהבלילה למחבת - כמו שמכינים פנקייק.
אני השתמשתי בכמות של חצי כוס מדידה כדי לשפוך הבלילה.
לטגן אותם רק מצד אחד עד שמזהיב . צריכות להיווצר בועות בצד העליון ושלא תהיה בלילה לא מבושלת.
לאחר טיגון כל הבלילה למלא כל אחד מהם בכף מתערובת האגוזים ולהדק היטב לצורת חצי ירח..
2
את העטאייף הסגורים לטגן בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים ולהעביר ישר לסירופ סוכר קר.
** אני ממליצה להכין את הסירופ סוכר בהתחלה על מנת שיתקרר.
חשוב שתזכרו - לתוך סירופ סוכר קר - מכניסים עטאייף (במקרה הזה) חם. לתוך סירופ סוכר חם - מכניסים עטאייף קר**
אופן הכנת הסירופ סוכר - בסיר קטן לבשל את הסוכר, המים, רצועות מחצי לימון והמי ורדים עד לקבלת רוטב סמיך..
3
לאחר טבילת העטאייף בסירופ סוכר, לסדר יפה בצלחת , לפזר מעט פיסטוק טחון ולהגיש :)
בתאבון :).
1
לערבב את מרכיבי הבלילה לתערובת חלקה ומעט נוזלית - כמו תערובת של פנקייק, לכסות ולהתפיח חצי שעה.
אחר כך למרוח שמן על מחבת (ממש מעט, רק מריחה קלה) ולשפוך מהבלילה למחבת - כמו שמכינים פנקייק.
אני השתמשתי בכמות של חצי כוס מדידה כדי לשפוך הבלילה.
לטגן אותם רק מצד אחד עד שמזהיב . צריכות להיווצר בועות בצד העליון ושלא תהיה בלילה לא מבושלת.
לאחר טיגון כל הבלילה למלא כל אחד מהם בכף מתערובת האגוזים ולהדק היטב לצורת חצי ירח..
2
את העטאייף הסגורים לטגן בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים ולהעביר ישר לסירופ סוכר קר.
** אני ממליצה להכין את הסירופ סוכר בהתחלה על מנת שיתקרר.
חשוב שתזכרו - לתוך סירופ סוכר קר - מכניסים עטאייף (במקרה הזה) חם. לתוך סירופ סוכר חם - מכניסים עטאייף קר**
אופן הכנת הסירופ סוכר - בסיר קטן לבשל את הסוכר, המים, רצועות מחצי לימון והמי ורדים עד לקבלת רוטב סמיך..
3
לאחר טבילת העטאייף בסירופ סוכר, לסדר יפה בצלחת , לפזר מעט פיסטוק טחון ולהגיש :)
בתאבון :).