1 יחידה מלח, קורט פלפל שחור, מיץ למון סחוט - לפי הטעם
8 יחידות עגבניות שרי
רבע יחידה חסה
4 יחידות צנון
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
1
להכנת הדג - לקנות טונה אדומה טריה פרוסה לסטייקים. לתבל במלח, פלפל שחור, רוטב סויה, שמן זית ולימון. לטגן במחבת עם מעט שמן זית ושום עד שמשחים משני הצדדים.
להכנת הסלט - לשטוף את כל הירקות היטב, לחתוך את החסה לחתיכות עבות, את הצנון לעיגולים דקים ואת עגבניות השרי להשאיר שלמות. לתבל במלח, פלפל שחור, לימון - לפי הטעם וכף שמן זית.
בתאבון :)
(המנה מתאימה גם לדיאטה ).
1
להכנת הדג - לקנות טונה אדומה טריה פרוסה לסטייקים. לתבל במלח, פלפל שחור, רוטב סויה, שמן זית ולימון. לטגן במחבת עם מעט שמן זית ושום עד שמשחים משני הצדדים.
להכנת הסלט - לשטוף את כל הירקות היטב, לחתוך את החסה לחתיכות עבות, את הצנון לעיגולים דקים ואת עגבניות השרי להשאיר שלמות. לתבל במלח, פלפל שחור, לימון - לפי הטעם וכף שמן זית.
בתאבון :)
(המנה מתאימה גם לדיאטה ).