הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
כשתגישו אותו על השולחן אתם לא תפסיקו לקבל מחמאות. טעים במיוחד!
מניחים את הדג בשלמותו בתוך תבנית מצופה בנייר אפייה..
בתוך קערית קטנה מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב. שופכים את הרוטב מעל הדג, מורחים את הרוטב יפה על כל הדג..
אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות, למשך 15-20 דקות. מאוד חשוב לדעת שאם אופים יותר מידי זמן את הדג הוא יוצא יבש וחבל, הדג רך וטעים כשאופים אותו בדיוק בזמן הרצוי. בהצלחה!.