לןגן

דג סלמון בגירסה מיוחדת

מאת: לילך טייב, פורסם: 18/10/2015 | 02:10
דג סלמון בגירסה מיוחדת

תקציר המתכון: כשתגישו אותו על השולחן אתם לא תפסיקו לקבל מחמאות. טעים במיוחד!

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים את הדג בשלמותו בתוך תבנית מצופה בנייר אפייה.

  2. בתוך קערית קטנה מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב. שופכים את הרוטב מעל הדג, מורחים את הרוטב יפה על כל הדג.

  3. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות, למשך 15-20 דקות. מאוד חשוב לדעת שאם אופים יותר מידי זמן את הדג הוא יוצא יבש וחבל, הדג רך וטעים כשאופים אותו בדיוק בזמן הרצוי. בהצלחה!