ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- מספר מנות15 מנות
- זמן הכנה3 שעות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: עוגיות
- זמן הכנה: 3 שעות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 15 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מילוי
-
250 מיליליטרים שמנת מתוקה/קצפת צימחית
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל180 מעלות..
-
2
טורפים את הביצים והסוכר בקערה במשך 3-4 דקות עד שהתערובת נהיית בהירה..
-
3
בקערה נפרדת ממיסים את השוקולד והחמאה (להמיס בבן מארי או במיקרוגל).
שופכים את השוקולד המומוס לתערובת הביצים ומערבבים..
-
4
מוסיפים קמח, מלח ואבקת אפיה ומערבבים..
-
5
מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ'יפס..
-
6
מרפדים תבנית בנייר אפיה,
לוקחים מהתערובת בכפית/כף קפיצית ומניחים על התבנית.(התערובת קצת דלילה וזה בסדר)
מפזרים מעל שוקולד צ'יפס ואגוזים ומכניסים לתנור ל-10 דקות..
-
7
מחכים שהעוגיות יצטננו ומפרידים מהנייר..
-
8
מקציפים את השמנת/הקצפת עם הפודינג ומכניסים להקפאה לפחות לשעתיים..
-
9
אופן ההרכבה:
לוקחים 2 עוגיות, על אחת מורחים שכבה נדיבה מהקצפת ומעל מניחים עוגיה נוספת כמו סנדביץ'..
1
מחממים תנור ל180 מעלות..
2
טורפים את הביצים והסוכר בקערה במשך 3-4 דקות עד שהתערובת נהיית בהירה..
3
בקערה נפרדת ממיסים את השוקולד והחמאה (להמיס בבן מארי או במיקרוגל).
שופכים את השוקולד המומוס לתערובת הביצים ומערבבים..
4
מוסיפים קמח, מלח ואבקת אפיה ומערבבים..
5
מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ'יפס..
6
מרפדים תבנית בנייר אפיה,
לוקחים מהתערובת בכפית/כף קפיצית ומניחים על התבנית.(התערובת קצת דלילה וזה בסדר)
מפזרים מעל שוקולד צ'יפס ואגוזים ומכניסים לתנור ל-10 דקות..
7
מחכים שהעוגיות יצטננו ומפרידים מהנייר..
8
מקציפים את השמנת/הקצפת עם הפודינג ומכניסים להקפאה לפחות לשעתיים..
9
אופן ההרכבה:
לוקחים 2 עוגיות, על אחת מורחים שכבה נדיבה מהקצפת ומעל מניחים עוגיה נוספת כמו סנדביץ'..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים