קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 3 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל180 מעלות.
טורפים את הביצים והסוכר בקערה במשך 3-4 דקות עד שהתערובת נהיית בהירה.
בקערה נפרדת ממיסים את השוקולד והחמאה (להמיס בבן מארי או במיקרוגל). שופכים את השוקולד המומוס לתערובת הביצים ומערבבים.
מוסיפים קמח, מלח ואבקת אפיה ומערבבים.
מוסיפים את האגוזים והשוקולד צ'יפס.
מרפדים תבנית בנייר אפיה, לוקחים מהתערובת בכפית/כף קפיצית ומניחים על התבנית.(התערובת קצת דלילה וזה בסדר) מפזרים מעל שוקולד צ'יפס ואגוזים ומכניסים לתנור ל-10 דקות.
מחכים שהעוגיות יצטננו ומפרידים מהנייר.
מקציפים את השמנת/הקצפת עם הפודינג ומכניסים להקפאה לפחות לשעתיים.
אופן ההרכבה: לוקחים 2 עוגיות, על אחת מורחים שכבה נדיבה מהקצפת ומעל מניחים עוגיה נוספת כמו סנדביץ'.