ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: מאפים
- זמן הכנה: 1 שעות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לפחזניות
-
-
100 גרם חמאה הולנדית טובה
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
במחבת מחממים מים+חמאה+סוכר+מלח.
-
2
מסירים מהאש כשהתערובת מוכנה וחמה.
-
3
אסור להביא לרתיחה.
-
4
שופכים את כל הקמח במכה אחת.
-
5
מערבבים ומחזירים לאש.
-
6
מערבבים בלי הפסקה ושופכים ביצה אחת. מערבבים ושופכים עוד ביצה.
-
7
ממשיכים לערבב על האש עד שהבצק מסמיך ונפרד מהסיר/מהמחבת.
-
8
מכינים שק זילוף מנייר אפייה.
-
9
מכניסים את הבצק החם ומזלפים אקלרים ופחזניות.
-
10
אופים 15 דקות.
-
11
פותחים את התנור מציצים ואופים עוד 5 דקות עם תנור פתוח.
-
12
מוציאים ומצננים.
-
13
מקציפים את הקרם. קודם את השמנת ואז לאט מוסיפים את הפטיסייר.
-
14
מזלפים וטורפים! מצלמים כמובן!.
-
15
בתיאבון, אולה 😇.
1
במחבת מחממים מים+חמאה+סוכר+מלח.
2
מסירים מהאש כשהתערובת מוכנה וחמה.
3
אסור להביא לרתיחה.
4
שופכים את כל הקמח במכה אחת.
5
מערבבים ומחזירים לאש.
6
מערבבים בלי הפסקה ושופכים ביצה אחת. מערבבים ושופכים עוד ביצה.
7
ממשיכים לערבב על האש עד שהבצק מסמיך ונפרד מהסיר/מהמחבת.
8
מכינים שק זילוף מנייר אפייה.
9
מכניסים את הבצק החם ומזלפים אקלרים ופחזניות.
10
אופים 15 דקות.
11
פותחים את התנור מציצים ואופים עוד 5 דקות עם תנור פתוח.
12
מוציאים ומצננים.
13
מקציפים את הקרם. קודם את השמנת ואז לאט מוסיפים את הפטיסייר.
14
מזלפים וטורפים! מצלמים כמובן!.
15
בתיאבון, אולה 😇.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים