2 תפוחי אדמה חתוכים דק לפרוסות וכל פרוסה לחצות לחצי
5 גבעולי סלרי עלים + העלים
אופן ההכנה
1
מטגנים בצל עד לשקיפות מוסיפים גזר חתוך לרבעים, תפוח אדמה לרבעים, שום ומטגנים..
2
לאחר 5 דקות מוסיפים את הקמח והתבלינים ורבע כוס מים רותחים ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את שאירת המים והעדשים ומרתיחים.לאחר 5 דקות מנמיכים את הגז ומבשלים 20 דקות, ואז מוסיפים את הרסק עגבניות והעלי סלרי וממשיכים לבשל עוד 10 דקות..
3
בתיאבון(:.
1
מטגנים בצל עד לשקיפות מוסיפים גזר חתוך לרבעים, תפוח אדמה לרבעים, שום ומטגנים..
2
לאחר 5 דקות מוסיפים את הקמח והתבלינים ורבע כוס מים רותחים ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את שאירת המים והעדשים ומרתיחים.לאחר 5 דקות מנמיכים את הגז ומבשלים 20 דקות, ואז מוסיפים את הרסק עגבניות והעלי סלרי וממשיכים לבשל עוד 10 דקות..