לוקחים את הדגים ומשרים אותם בחומץ. ואת החומוס מרתיחים עם כף כורכום ושן שום עד לריכוך..
2
לבינתיים חותכים את הגמבה והפלפל הירוק לרצועות .
.
3
אחרי הכל לוקחים סיר להניח חופן כוסברה קצוצה ,מעל לפזר את השיני שום, מסביב החומוס ,והפלפלים האדומים היבשים והירוקים, מעל לסדר את הדגים (אני חוצה לשניים).
4
לקחת קערה ולשים בתוכה 4 כוסות מים רותחים כף מרק עוף כפית כורכום לערבב ולשפוך על הדגים ולתת רתיחה להנמיך את הגז אחרי שרותח ולכסות..
5
לבינתיים לקחת קערית לשים בתוכה חצי רבע כוס שמן,2 כפות פפריקה מתוקה בשמן לערבב ולשפוך על הדגים לבשל עד לחצי אידוי המים לפזר כוסברה קצוצה ולפרק עם חלה..
6
בתיאבון(:.
1
לוקחים את הדגים ומשרים אותם בחומץ. ואת החומוס מרתיחים עם כף כורכום ושן שום עד לריכוך..
2
לבינתיים חותכים את הגמבה והפלפל הירוק לרצועות .
.
3
אחרי הכל לוקחים סיר להניח חופן כוסברה קצוצה ,מעל לפזר את השיני שום, מסביב החומוס ,והפלפלים האדומים היבשים והירוקים, מעל לסדר את הדגים (אני חוצה לשניים).
4
לקחת קערה ולשים בתוכה 4 כוסות מים רותחים כף מרק עוף כפית כורכום לערבב ולשפוך על הדגים ולתת רתיחה להנמיך את הגז אחרי שרותח ולכסות..
5
לבינתיים לקחת קערית לשים בתוכה חצי רבע כוס שמן,2 כפות פפריקה מתוקה בשמן לערבב ולשפוך על הדגים לבשל עד לחצי אידוי המים לפזר כוסברה קצוצה ולפרק עם חלה..