תקציר המתכון: חיירמה אש
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לוקחים את הדגים ומשרים אותם בחומץ. ואת החומוס מרתיחים עם כף כורכום ושן שום עד לריכוך.
לבינתיים חותכים את הגמבה והפלפל הירוק לרצועות .
אחרי הכל לוקחים סיר להניח חופן כוסברה קצוצה ,מעל לפזר את השיני שום, מסביב החומוס ,והפלפלים האדומים היבשים והירוקים, מעל לסדר את הדגים (אני חוצה לשניים)
לקחת קערה ולשים בתוכה 4 כוסות מים רותחים כף מרק עוף כפית כורכום לערבב ולשפוך על הדגים ולתת רתיחה להנמיך את הגז אחרי שרותח ולכסות.
לבינתיים לקחת קערית לשים בתוכה חצי רבע כוס שמן,2 כפות פפריקה מתוקה בשמן לערבב ולשפוך על הדגים לבשל עד לחצי אידוי המים לפזר כוסברה קצוצה ולפרק עם חלה.
בתיאבון(: