ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
1 כפית תבלין של שווארמה של פרג
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם מראש תנור 200 מעלות לאפות כ-20 דקות .
-
2
לקצוץ דק מאוד את הבצל, לסחוט מנוזלים.
-
3
לשים בקעה את הבשר וכל התבלינים כולל המיונז .
-
4
לערבב וללוש היטב(לפרוק החלבונים)..
-
5
לקחת 2 ניירות אפייה, לשים גוש של העיסה (אני מחלקת את התערובת ל-4) ולשים מעל את הנייר אפייה ולרדד דק בעזרת מערוך לגובה אחיד ודק..
-
6
להסיר את הנייר האפייה והחלק עם הבשר לגלגל לרול..
-
7
לאחר כ-20 דקות להוציא מהתנור ולא לוותר על הנוזלים לטפטף על הבשר .
1
לחמם מראש תנור 200 מעלות לאפות כ-20 דקות .
2
לקצוץ דק מאוד את הבצל, לסחוט מנוזלים.
3
לשים בקעה את הבשר וכל התבלינים כולל המיונז .
4
לערבב וללוש היטב(לפרוק החלבונים)..
5
לקחת 2 ניירות אפייה, לשים גוש של העיסה (אני מחלקת את התערובת ל-4) ולשים מעל את הנייר אפייה ולרדד דק בעזרת מערוך לגובה אחיד ודק..
6
להסיר את הנייר האפייה והחלק עם הבשר לגלגל לרול..
7
לאחר כ-20 דקות להוציא מהתנור ולא לוותר על הנוזלים לטפטף על הבשר .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים