אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

94
צפיות

שווארמה דונר

המתכון של
שווארמה דונר

המתכון מבוסס על טיבול משלי המתאים לחך הישראלי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 בצל גדול
  • 1.200 ק״ג בשר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית בהרט של קובה
  • 1 כפית תבלין של שווארמה של פרג
  • 1/2 כפית בהרט של חמוצים
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כפית מרק עוף
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כף מיונז
  • *טורטייה לגלגול המנה
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם מראש תנור 200 מעלות לאפות כ-20 דקות .


  • 2

    לקצוץ דק מאוד את הבצל, לסחוט מנוזלים.


  • 3

    לשים בקעה את הבשר וכל התבלינים כולל המיונז .


  • 4

    לערבב וללוש היטב(לפרוק החלבונים)..


  • 5

    לקחת 2 ניירות אפייה, לשים גוש של העיסה (אני מחלקת את התערובת ל-4) ולשים מעל את הנייר אפייה ולרדד דק בעזרת מערוך לגובה אחיד ודק..


  • 6

    להסיר את הנייר האפייה והחלק עם הבשר לגלגל לרול..


  • 7

    לאחר כ-20 דקות להוציא מהתנור ולא לוותר על הנוזלים לטפטף על הבשר .


1

לחמם מראש תנור 200 מעלות לאפות כ-20 דקות .


2

לקצוץ דק מאוד את הבצל, לסחוט מנוזלים.


3

לשים בקעה את הבשר וכל התבלינים כולל המיונז .


4

לערבב וללוש היטב(לפרוק החלבונים)..


5

לקחת 2 ניירות אפייה, לשים גוש של העיסה (אני מחלקת את התערובת ל-4) ולשים מעל את הנייר אפייה ולרדד דק בעזרת מערוך לגובה אחיד ודק..


6

להסיר את הנייר האפייה והחלק עם הבשר לגלגל לרול..


7

לאחר כ-20 דקות להוציא מהתנור ולא לוותר על הנוזלים לטפטף על הבשר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים