הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
המתכון הבא הוא מתכון על בסיס האפייה הנוסטלגית של פעם שעוד היו משתמשים במרגרינה ולא נבהלים
אופן ההכנה לפי סדר הפעולות הבא:.
לחמם תנור 180 מעלות .
לשים בקערה את המרגרינה, המים, השמן, אבקת אפייה והביצה ולבסוף להכניס את הקמח תוך כדי לישה..
ללוש עד לקבלת בצק נעים לעבודה. .
לעטוף בניילון נצמד ולהניח למנוחה..
בינתיים לטרוף בצד 3 ביצים ולשים בצלחת נפרדת -200 גרם סומסום . .
ליצור נחש ועיגול לטבול בביצה ואח״כ בסומסום .
לאפות כ30-40 דקות - עד שמזהיב לאחר האפייה להעביר את העוגיות לרשת לצינון .