ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים ומועכים לפירה חלק..
-
2
2. מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה..
-
3
3. מסננים את הבצל מהשמן היטב ומשאירים רק את הבצל עצמו..
-
4
4. מערבבים את הפירה עם הבצל המסונן..
-
5
5. מוסיפים 2 כפות מרק עוף וכפית פלפל שחור גרוס ומערבבים לתערובת אחידה..
-
6
6. בעזרת רינג יוצרים עיגולים קטנים..
-
7
7. מצפים כל עיגול בקמח, טובלים בביצה ומטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות..
-
8
8. כשהלביבות יוצאות מהשמן – מניחים אותן קודם כל על רשת או על נייר סופג כדי להוציא את השמן המיותר ומגישים.
1
1. מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים ומועכים לפירה חלק..
2
2. מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה..
3
3. מסננים את הבצל מהשמן היטב ומשאירים רק את הבצל עצמו..
4
4. מערבבים את הפירה עם הבצל המסונן..
5
5. מוסיפים 2 כפות מרק עוף וכפית פלפל שחור גרוס ומערבבים לתערובת אחידה..
6
6. בעזרת רינג יוצרים עיגולים קטנים..
7
7. מצפים כל עיגול בקמח, טובלים בביצה ומטגנים משני הצדדים עד שהלביבות מזהיבות..
8
8. כשהלביבות יוצאות מהשמן – מניחים אותן קודם כל על רשת או על נייר סופג כדי להוציא את השמן המיותר ומגישים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים