בקערה לערבב יחד כוס קורנפלור, 2 כוסות קמח, 2 כוסות סודה קרה לשתייה עד מירקם סמיך כמו טחינה. להוסיף שום גבישי, מלח ופלפל ולערבב היטב..
3
לחתוך את רצועות הפילה לחצי (כל חתיכה כמו חצי אצבע שמנמנה), לטבול בבלילה ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. להניח על רשת צינון..
4
בסיר סוטאז' רחב למזוג 3 כפות שמן. לטגן את הגמבות, הבצלים, השום והפלפל החריף עד ריכוך כ- 5 דקות. להוסיף צ'ילי, מיץ לימון, חצי כוס מי ברז, דבש ומלח. לתת רתיחה אחת תוך ערבוב..
5
להכניס את העוף המטוגן ולערבב שהרוטב יעטוף את כל החתיכות..
6
בתיאבון ♥.
1
במחבת לחמם שמן עמוק לטיגון.
2
בקערה לערבב יחד כוס קורנפלור, 2 כוסות קמח, 2 כוסות סודה קרה לשתייה עד מירקם סמיך כמו טחינה. להוסיף שום גבישי, מלח ופלפל ולערבב היטב..
3
לחתוך את רצועות הפילה לחצי (כל חתיכה כמו חצי אצבע שמנמנה), לטבול בבלילה ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. להניח על רשת צינון..
4
בסיר סוטאז' רחב למזוג 3 כפות שמן. לטגן את הגמבות, הבצלים, השום והפלפל החריף עד ריכוך כ- 5 דקות. להוסיף צ'ילי, מיץ לימון, חצי כוס מי ברז, דבש ומלח. לתת רתיחה אחת תוך ערבוב..
5
להכניס את העוף המטוגן ולערבב שהרוטב יעטוף את כל החתיכות..