ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
1 שקית אבקת אפייה = 2 כפיות
-
-
-
-
1 ביצה + 1 חלבון (לבן של ביצה)
-
-
-
6 תפוחים ירוקים מסוג גרנד סמיט
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל-170 מעלות-טורבו.
-
2
בצק: לערבב את המצרכים עפ"י סדר כתיבתם עד שמתקבל בצק פירורים.
-
3
לשמן תבנית אפייה ריבועית 23X23. להניח 1/2 מכמות הבצק בתבנית ולשטח לשכבה אחידה, תוך כדי הידוק הבצק לתבנית.
-
4
להכניס למקרר את התבנית ואת הקערה עם יתרת חצי בצק הפירורים.
-
5
לקלף ולחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולהניח בקערה. להוסיף את שאר מרכיבי המילוי ולערבב היטב.
-
6
להוציא מהמקרר את התבנית וקערת יתרת הבצק.
-
7
להניח את מילוי התפוחים על שכבת הבצק שבתבנית וליישר לשכבה אחידה.
-
8
לפזר מעל שכבת התפוחים את פירורי הבצק שנותרו בקערה.
-
9
לאפות כ-40 עד 50 דקות עד שהבצק מזהיב ורואים בקצות התבנית נוזלים סמיכים מבעבעים. .
-
10
לצנן ולחתוך לקוביות, אפשר גם לפזר אבקת סוכר מעל לעוגה.
1
לחמם תנור ל-170 מעלות-טורבו.
2
בצק: לערבב את המצרכים עפ"י סדר כתיבתם עד שמתקבל בצק פירורים.
3
לשמן תבנית אפייה ריבועית 23X23. להניח 1/2 מכמות הבצק בתבנית ולשטח לשכבה אחידה, תוך כדי הידוק הבצק לתבנית.
4
להכניס למקרר את התבנית ואת הקערה עם יתרת חצי בצק הפירורים.
5
לקלף ולחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולהניח בקערה. להוסיף את שאר מרכיבי המילוי ולערבב היטב.
6
להוציא מהמקרר את התבנית וקערת יתרת הבצק.
7
להניח את מילוי התפוחים על שכבת הבצק שבתבנית וליישר לשכבה אחידה.
8
לפזר מעל שכבת התפוחים את פירורי הבצק שנותרו בקערה.
9
לאפות כ-40 עד 50 דקות עד שהבצק מזהיב ורואים בקצות התבנית נוזלים סמיכים מבעבעים. .
10
לצנן ולחתוך לקוביות, אפשר גם לפזר אבקת סוכר מעל לעוגה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים