ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
4-6 פרוסות דג (מושט, בורי, לוקוס, נסיכה – לפי הטעם)
-
-
-
2 פלפלים חריפים ירוקים (למי שאוהב חריף – לחצות)
-
1 פלפל אדום מתוק פרוס לרצועות
-
-
-
1 כפית פפריקה חריפה (או לפי הטעם)
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
הכנת הרוטב:.
-
2
בסיר שטוח ורחב שימי שמן, הוסיפי את השום, הפלפל החריף, והפלפל האדום. טגני מעט עד שהשום מתחיל להזהיב..
-
3
הוסיפי את הפפריקה, הכמון, הכורכום ורסק העגבניות – ערבבי היטב..
-
4
הוסיפי את העגבניות המגורדות, כוסברה קצוצה, מלח ופלפל – ובשלי כמה דקות על להבה בינונית..
-
5
הוסיפי מים רותחים ותני לזה לרתוח 5-7 דקות..
-
6
2. הוספת הדגים:.
-
7
סדרי את פרוסות הדג בזהירות בתוך הרוטב, כסי מעט עם הרוטב בעדינות מעל הדגים..
-
8
אם רוצים – פזרי מעל פרוסות לימון..
-
9
כסי ובשלי על להבה בינונית-נמוכה כ-30 דקות, עד שהדג רך והרוטב מצומצם אך לא יבש..
1
הכנת הרוטב:.
2
בסיר שטוח ורחב שימי שמן, הוסיפי את השום, הפלפל החריף, והפלפל האדום. טגני מעט עד שהשום מתחיל להזהיב..
3
הוסיפי את הפפריקה, הכמון, הכורכום ורסק העגבניות – ערבבי היטב..
4
הוסיפי את העגבניות המגורדות, כוסברה קצוצה, מלח ופלפל – ובשלי כמה דקות על להבה בינונית..
5
הוסיפי מים רותחים ותני לזה לרתוח 5-7 דקות..
6
2. הוספת הדגים:.
7
סדרי את פרוסות הדג בזהירות בתוך הרוטב, כסי מעט עם הרוטב בעדינות מעל הדגים..
8
אם רוצים – פזרי מעל פרוסות לימון..
9
כסי ובשלי על להבה בינונית-נמוכה כ-30 דקות, עד שהדג רך והרוטב מצומצם אך לא יבש..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים