ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור 220 מעלות רגיל (לא טורבו).
-
2
לנקות ולגרד את הכרובית מכתמים שחורים עם סכין ולשטוף היטב..
-
3
להניח את הכרובית בסיר גדול ולכסות במים וכף מלח עד שני שליש מגובהה..
-
4
לכסות עם מכסה, לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל 15 דקות..
-
5
לסנן את הכרובית. להניח בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה..
-
6
לזלף על הכרובית שמן זית ולמרוח עם מברשת, לזרות מלח גס ופלפל שחור גס..
-
7
לאפות כ- 10 דקות או עד שהכרובית מזהיבה ומשחימה..
-
8
בתיאבון ♥.
1
לחמם תנור 220 מעלות רגיל (לא טורבו).
2
לנקות ולגרד את הכרובית מכתמים שחורים עם סכין ולשטוף היטב..
3
להניח את הכרובית בסיר גדול ולכסות במים וכף מלח עד שני שליש מגובהה..
4
לכסות עם מכסה, לתת רתיחה, להנמיך את האש ולבשל 15 דקות..
5
לסנן את הכרובית. להניח בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה..
6
לזלף על הכרובית שמן זית ולמרוח עם מברשת, לזרות מלח גס ופלפל שחור גס..
7
לאפות כ- 10 דקות או עד שהכרובית מזהיבה ומשחימה..
8
בתיאבון ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים