הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלערבב טוב שלא יהיו גושים להכניס למקרר לפחות שעתיים.
מחבת שטוחה ורחבה לרסס מעט שמן.
וניגוב עם ניר סופג הבאים בתור אין צורך בשמן עם מברשת רכה לא סיליקון.
לשים על כל המשטח של התבנית להשתדל בצורה אחידה רצוי שפעולה זו .
להוציא מהאש את המחבת ולהחזיר על אש נמוכה ברגע שהקצוות מתרוממות אפשר להוציא בזהירות את העלה לכסות עם מגבת וכך לעשות עד גמר הבלילה בהצלחה.