אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

143
צפיות

עלי סיגר

המתכון של
עלי סיגר

פשוט וקל והרבה סבלנות

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • כמויות אפשר להכפיל
  • כוס קמח 3/4 כוס מים
  • 1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב טוב שלא יהיו גושים להכניס למקרר לפחות שעתיים.


  • 2

    מחבת שטוחה ורחבה לרסס מעט שמן.


  • 3

    וניגוב עם ניר סופג הבאים בתור אין צורך בשמן עם מברשת רכה לא סיליקון.


  • 4

    לשים על כל המשטח של התבנית להשתדל בצורה אחידה רצוי שפעולה זו .


  • 5

    להוציא מהאש את המחבת ולהחזיר על אש נמוכה ברגע שהקצוות מתרוממות אפשר להוציא בזהירות את העלה לכסות עם מגבת וכך לעשות עד גמר הבלילה בהצלחה.


1

לערבב טוב שלא יהיו גושים להכניס למקרר לפחות שעתיים.


2

מחבת שטוחה ורחבה לרסס מעט שמן.


3

וניגוב עם ניר סופג הבאים בתור אין צורך בשמן עם מברשת רכה לא סיליקון.


4

לשים על כל המשטח של התבנית להשתדל בצורה אחידה רצוי שפעולה זו .


5

להוציא מהאש את המחבת ולהחזיר על אש נמוכה ברגע שהקצוות מתרוממות אפשר להוציא בזהירות את העלה לכסות עם מגבת וכך לעשות עד גמר הבלילה בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים