לןגן

עלי סיגר

מאת: יפה כהן, פורסם: 13/09/2024 | 16:45
עלי סיגר

תקציר המתכון: פשוט וקל והרבה סבלנות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב טוב שלא יהיו גושים להכניס למקרר לפחות שעתיים

  2. מחבת שטוחה ורחבה לרסס מעט שמן

  3. וניגוב עם ניר סופג הבאים בתור אין צורך בשמן עם מברשת רכה לא סיליקון

  4. לשים על כל המשטח של התבנית להשתדל בצורה אחידה רצוי שפעולה זו

  5. להוציא מהאש את המחבת ולהחזיר על אש נמוכה ברגע שהקצוות מתרוממות אפשר להוציא בזהירות את העלה לכסות עם מגבת וכך לעשות עד גמר הבלילה בהצלחה