ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 חצילים גדולים שרופים בגריל של התנור
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
רוחצים את החצילים ומנקבים בהם חורים.
-
2
שמים נייר אפיה על תבנית של התנור ועליו מניחים את החצילים.
-
3
מכניסים את התבנית לתנור על גריל במשך 1/2 - 3/4 שעה.
-
4
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לחצילים להתקרר כ-10 רגעים.
-
5
פותחים את החצילים ומגרדים את ליבת החציל לתוך מסננת שנמצאת על גבי קערה כדי שיגירו את הנוזלים.
-
6
אחרי שהחצילים הגירו את הנוזלים, מעבירים אותם לקערה ומערבבים .
-
7
מוסיפים את שאר המרכיבים לקערה, מערבבים היטב עם החצילים. טועמים ומשפרים טעמים.
1
רוחצים את החצילים ומנקבים בהם חורים.
2
שמים נייר אפיה על תבנית של התנור ועליו מניחים את החצילים.
3
מכניסים את התבנית לתנור על גריל במשך 1/2 - 3/4 שעה.
4
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לחצילים להתקרר כ-10 רגעים.
5
פותחים את החצילים ומגרדים את ליבת החציל לתוך מסננת שנמצאת על גבי קערה כדי שיגירו את הנוזלים.
6
אחרי שהחצילים הגירו את הנוזלים, מעבירים אותם לקערה ומערבבים .
7
מוסיפים את שאר המרכיבים לקערה, מערבבים היטב עם החצילים. טועמים ומשפרים טעמים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים