שתי עגבניות ירק / כוסברה / פטרוזיליה תוכן של החציל חצי כוס צנוברים
תבלינים
פפריקה כף
כורכום כף
פילפל מלח
חצי כפית בהרט
אופן ההכנה
1
ארבע כפות שמן זית מחבת לטגן בצלים קצוצים להוסיף שום קצוץ ואת הבשר לפורר עד שינו הצבע להוסיף עגבניות קצוצת לא חובה אפשר להכניס לתנור חציל גדול לרכך ולרוקן את כל החציל ולהוסיף לבשר לערבב טוב להוסיף את כל התבלינים ובסוף את הצנוברים.
2
אחרי שהבצק תפח לחלק לכדורים בערלך 25 תלוי בגודל ליפתוח כל כדור למלות עם המילוי בנדיבות ליסגור טוב שלא היפתח ולאפות עד הזהבה .
1
ארבע כפות שמן זית מחבת לטגן בצלים קצוצים להוסיף שום קצוץ ואת הבשר לפורר עד שינו הצבע להוסיף עגבניות קצוצת לא חובה אפשר להכניס לתנור חציל גדול לרכך ולרוקן את כל החציל ולהוסיף לבשר לערבב טוב להוסיף את כל התבלינים ובסוף את הצנוברים.
2
אחרי שהבצק תפח לחלק לכדורים בערלך 25 תלוי בגודל ליפתוח כל כדור למלות עם המילוי בנדיבות ליסגור טוב שלא היפתח ולאפות עד הזהבה .