ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
פורסים את הבצל. עושים קוביות מהדלעת.
-
2
מטגנים ביחד בשתי כפות שמן זורקים גם .
-
3
את שן השום הקלופה. קוצצים דק את הסלרי.
-
4
הכוסברה והפטרוזיליה מוסיפים כפית מלח מעט פלפל.
-
5
שחור קורט קינמון רבע כפית כורכום ומעט.
-
6
זעפרן. מקפיצים יחד. מוסיפים כוס חומר.
-
7
וכוס אורז שהשרנו חצי שעה במים. מערבבים.
-
8
היטב. מוסיפים כוס וחצי מים חמים. מרתיחים.
-
9
מנמיכים מכסים מבשלים 20 דקות.
1
פורסים את הבצל. עושים קוביות מהדלעת.
2
מטגנים ביחד בשתי כפות שמן זורקים גם .
3
את שן השום הקלופה. קוצצים דק את הסלרי.
4
הכוסברה והפטרוזיליה מוסיפים כפית מלח מעט פלפל.
5
שחור קורט קינמון רבע כפית כורכום ומעט.
6
זעפרן. מקפיצים יחד. מוסיפים כוס חומר.
7
וכוס אורז שהשרנו חצי שעה במים. מערבבים.
8
היטב. מוסיפים כוס וחצי מים חמים. מרתיחים.
9
מנמיכים מכסים מבשלים 20 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים