לןגן

דלעת עם אורז וחומוס

מאת: שרה זקן, פורסם: 13/01/2024 | 08:01
דלעת עם אורז וחומוס

תקציר המתכון: טעים קל ובריא

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את הבצל. עושים קוביות מהדלעת

  2. מטגנים ביחד בשתי כפות שמן זורקים גם

  3. את שן השום הקלופה. קוצצים דק את הסלרי

  4. הכוסברה והפטרוזיליה מוסיפים כפית מלח מעט פלפל

  5. שחור קורט קינמון רבע כפית כורכום ומעט

  6. זעפרן. מקפיצים יחד. מוסיפים כוס חומר

  7. וכוס אורז שהשרנו חצי שעה במים. מערבבים

  8. היטב. מוסיפים כוס וחצי מים חמים. מרתיחים

  9. מנמיכים מכסים מבשלים 20 דקות