הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפשטידת פטריות וגבינות קלה מאוד להכנה והיא גם ללא גלוטן
✨ אופן ההכנה : .
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
חותכים בצל ושום לקוביות קטנות, מחממים שמן זית במחבת ושופכים את הבצל למחבת ומכסים את המחבת/סיר , אחרי שהבצל מתחיל להזהיב מעט מוסיפים את השום ואחרי חצי דקה מוסיפים למחבת את הפטריות ונותנים להם כמה דקות שייטגנו היטב ..
במקביל- בקערה שמים גבינה לבנה- בערך 4 כפות, קוטג’-2 כפות, כוס של גבינה צהובה מגורדת, 2 ביצים, אבקת אפייה, כף של פרמז’ן ומתבלים : חצי כפית מלח, מעט פלפל, רבע כפית אבקת מרק עוף וניתן להוסיף גם טימין- לא חובה, מערבבים היטב את כל התערובת ..
כשהפטריות בושלו היטב במחבת נותנים לפטריות והבצל להתקרר מעט ורק אז מוסיפים אותו לתערובת- מערבבים היטב עד שכל החומרים מתערבבים לכדי תערובת אחידה ..
משמנים תבנית ושופכים אליה כל התערובת, מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ..
מכניסים לתנור ל- 40/50 דקות- מומלץ להמתין כמה דקות שהפשטידה תתקרר מעט כדי שיהיה קל יותר לחתוך אותה.
בתאבון 🩷🌸.