ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לקישואים:.
-
2
לאחר שמגררים את הקישואים צריך להיפטר מעודפי המים..
-
3
עוטפים את הקישואים במגבת מטבח נקיה וסוחטים החוצה את עודפי המים..
-
4
הכנת הפחזניות:.
-
5
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה ותיבול הפילדלפיה..
-
6
בקערה נפרדת מערבבים את הביצה עם החלב, לאחר מכן מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים עד לאיחוד החומרים, מוסיפים לבלילה את הקישואים והגבינה ומערבבים..
-
7
לרסס בשמן תבנית מאפינס ולמלא כל שקע בבלילה..
-
8
אופים בתנור שחומם מראש ב-200 מעלות למשך 30 דקות או עד שהפחזניות מוכנות. תלוי לפי התנור..
1
לקישואים:.
2
לאחר שמגררים את הקישואים צריך להיפטר מעודפי המים..
3
עוטפים את הקישואים במגבת מטבח נקיה וסוחטים החוצה את עודפי המים..
4
הכנת הפחזניות:.
5
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה ותיבול הפילדלפיה..
6
בקערה נפרדת מערבבים את הביצה עם החלב, לאחר מכן מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים עד לאיחוד החומרים, מוסיפים לבלילה את הקישואים והגבינה ומערבבים..
7
לרסס בשמן תבנית מאפינס ולמלא כל שקע בבלילה..
8
אופים בתנור שחומם מראש ב-200 מעלות למשך 30 דקות או עד שהפחזניות מוכנות. תלוי לפי התנור..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים