ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לטגן את חלקי העוף הייטב משתי צדדים עם השמן עד הזהבה.
-
2
להוסיף את הבצל ולהשחים..
-
3
להוסיף 2 כוסות מים ולבשל את העוף עד רכות..
-
4
להוסיף את כול מיצרכי התיבול..
-
5
להוסיף את הפתיתים.
-
6
ואז להוסיף את 2 הכוסות מים הנותרים.
-
7
לכסות את הסיר .
-
8
להמשיך לבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים.
-
9
לתת מנוח כ5 דקות ולהגיש..בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
1
לטגן את חלקי העוף הייטב משתי צדדים עם השמן עד הזהבה.
2
להוסיף את הבצל ולהשחים..
3
להוסיף 2 כוסות מים ולבשל את העוף עד רכות..
4
להוסיף את כול מיצרכי התיבול..
5
להוסיף את הפתיתים.
6
ואז להוסיף את 2 הכוסות מים הנותרים.
7
לכסות את הסיר .
8
להמשיך לבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים.
9
לתת מנוח כ5 דקות ולהגיש..בהצלחה אורה🌹🌹🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים