לןגן

עוף ופתיתים

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 15/08/2023 | 18:41
עוף ופתיתים

תקציר המתכון: מנה בסיר אחד מענגת

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את חלקי העוף הייטב משתי צדדים עם השמן עד הזהבה

  2. להוסיף את הבצל ולהשחים.

  3. להוסיף 2 כוסות מים ולבשל את העוף עד רכות.

  4. להוסיף את כול מיצרכי התיבול.

  5. להוסיף את הפתיתים

  6. ואז להוסיף את 2 הכוסות מים הנותרים

  7. לכסות את הסיר

  8. להמשיך לבשל בלהבה נמוכה עד גמר הנוזלים

  9. לתת מנוח כ5 דקות ולהגיש..בהצלחה אורה🌹🌹🌹