ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
עוגת סולת בחושה חלבית....
-
2
נדיה אביזוב גדלוב.
-
3
בקערה לערבב סולת עם סוכר ולהוסיף את היוגורט לבחוש ולהשאיר לחצי שעה עד שהסולת תופח..
-
4
אל תוך קערת הסולת להוסיף את יתר המרכיבים, לבחוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה..
-
5
לצקת לתבנית חד פעמי מלבני קטן .
-
6
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות אפייה רגילה למשך 40-45 דק'..
-
7
לצנן את העוגה ולפדר באבקת סוכר..
-
8
בעוגה זו אין צורך בסירופ..
-
9
נימדד בכוס 250 מי"ל..
1
עוגת סולת בחושה חלבית....
2
נדיה אביזוב גדלוב.
3
בקערה לערבב סולת עם סוכר ולהוסיף את היוגורט לבחוש ולהשאיר לחצי שעה עד שהסולת תופח..
4
אל תוך קערת הסולת להוסיף את יתר המרכיבים, לבחוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה..
5
לצקת לתבנית חד פעמי מלבני קטן .
6
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות אפייה רגילה למשך 40-45 דק'..
7
לצנן את העוגה ולפדר באבקת סוכר..
8
בעוגה זו אין צורך בסירופ..
9
נימדד בכוס 250 מי"ל..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים