קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
עוגת סולת בחושה חלבית...
נדיה אביזוב גדלוב
בקערה לערבב סולת עם סוכר ולהוסיף את היוגורט לבחוש ולהשאיר לחצי שעה עד שהסולת תופח.
אל תוך קערת הסולת להוסיף את יתר המרכיבים, לבחוש היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
לצקת לתבנית חד פעמי מלבני קטן
לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות אפייה רגילה למשך 40-45 דק'.
לצנן את העוגה ולפדר באבקת סוכר.
בעוגה זו אין צורך בסירופ.
נימדד בכוס 250 מי"ל.