בסיר שמים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן, מוסיפים את הגזרים מערבבים מוסיפים את ריבועי העגבניות ממשיכים לבשל מערבבים היטב, מסננים את המים מהעדשים ומוסיפים לסיר מוסיפים את התבלינים ואת עלי הדפנה מערבבים היטב מוסיפים 10 כוסות מים חמים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש בינונית למשך 40 דקות..
2
לאחר מכן מוציאים את עלי הדפנה מערבבים היטב מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצים מערבבים מוסיפים גרידת תפוז ומיץ לימון מערבבים היטב מכבים את הגז..
בסיר שמים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן, מוסיפים את הגזרים מערבבים מוסיפים את ריבועי העגבניות ממשיכים לבשל מערבבים היטב, מסננים את המים מהעדשים ומוסיפים לסיר מוסיפים את התבלינים ואת עלי הדפנה מערבבים היטב מוסיפים 10 כוסות מים חמים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש בינונית למשך 40 דקות..
2
לאחר מכן מוציאים את עלי הדפנה מערבבים היטב מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצים מערבבים מוסיפים גרידת תפוז ומיץ לימון מערבבים היטב מכבים את הגז..