אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

5,665
צפיות

עוגיות שקדים ולימון קטנות ומטריפות

המתכון של
עוגיות שקדים ולימון קטנות ומטריפות

נמסות בפה, שלמות אמיתית בכלום עבודה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 כוס סוכר
  • גרידה מקליפת לימון אחד
  • 3 חלבונים
  • 1 כפית תמצית שקדים
  • 2.5 כוסות קמח שקדים או שקדים טחונים דק דק
  • אבקת סוכר לציפוי העוגיות
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור 180 מעלות רגיל, לרפד תבנית אפייה בנייר אפייה.


  • 2

    להניח סוכר בקערה.


  • 3

    להוסיף את גרידת קליפת הלימון ולשפשף היטב עם הידיים את הסוכר והלימון כדקה.


  • 4

    בקערה נפרדת להקציף חלבונים ידני עד קבלת קצף, להוסיף את תמצית השקדים ולערבב.


  • 5

    להוסיף לחלבונים את הסוכר והלימון.


  • 6

    להוסיף את קמח השקדים ולערבב הכל עם כף עד קבלת עיסה אחידה דביקה מעט.


  • 7

    עם כפית ליצור כדורים קטנים, לטבול בקערת אבקת הסוכר ולצפות היטב מכל הצדדים, להניח בתבנית במרווחים..


  • 8

    למעוך מעט את העוגיות עם היד..


  • 9

    לאפות בדיוק 15 דקות ולהוציא להתקרר מהתנור..


  • 10

    לפזר אבקת סוכר למעלה ולטרוף ♥.


1

לחמם תנור 180 מעלות רגיל, לרפד תבנית אפייה בנייר אפייה.


2

להניח סוכר בקערה.


3

להוסיף את גרידת קליפת הלימון ולשפשף היטב עם הידיים את הסוכר והלימון כדקה.


4

בקערה נפרדת להקציף חלבונים ידני עד קבלת קצף, להוסיף את תמצית השקדים ולערבב.


5

להוסיף לחלבונים את הסוכר והלימון.


6

להוסיף את קמח השקדים ולערבב הכל עם כף עד קבלת עיסה אחידה דביקה מעט.


7

עם כפית ליצור כדורים קטנים, לטבול בקערת אבקת הסוכר ולצפות היטב מכל הצדדים, להניח בתבנית במרווחים..


8

למעוך מעט את העוגיות עם היד..


9

לאפות בדיוק 15 דקות ולהוציא להתקרר מהתנור..


10

לפזר אבקת סוכר למעלה ולטרוף ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים