ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהשונות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להשרות הפול במים ל 24 שעות ולנקות היטב..
-
2
להוסיף כוס עדשים אדומות+כף רסק עגבניות +פלפלים סודנים+ביצים לפי הצורך..
-
3
להכניס לסיר חשמלי לבישול ארוך את כל התכולה ..
-
4
לכסות במים ולעבור ב 3 ס"מ ..
-
5
לחמם על חום מינימאלי עם מכסה ונייר אלומיניום לאטימה למשך 5 שעות לפחות..
-
6
בגמר הבישול להוסיף מיץ מאחד וחצי לימונים+כף וחצי מלח, מוסיפים לסיר ומועכים הכל היטב..
-
7
להוסיף חצי כוס שמן זית ושוב למעוך..
-
8
להגיש בצלחת עמוקה עם ביצה קשה ומעט שמן זית..
-
9
בתאבון..
1
להשרות הפול במים ל 24 שעות ולנקות היטב..
2
להוסיף כוס עדשים אדומות+כף רסק עגבניות +פלפלים סודנים+ביצים לפי הצורך..
3
להכניס לסיר חשמלי לבישול ארוך את כל התכולה ..
4
לכסות במים ולעבור ב 3 ס"מ ..
5
לחמם על חום מינימאלי עם מכסה ונייר אלומיניום לאטימה למשך 5 שעות לפחות..
6
בגמר הבישול להוסיף מיץ מאחד וחצי לימונים+כף וחצי מלח, מוסיפים לסיר ומועכים הכל היטב..
7
להוסיף חצי כוס שמן זית ושוב למעוך..
8
להגיש בצלחת עמוקה עם ביצה קשה ומעט שמן זית..
9
בתאבון..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים