לןגן

פול מצרי של סבתא מרים

מאת: איציק שלמה, פורסם: 29/08/2022 | 13:03
פול מצרי של סבתא מרים

תקציר המתכון: הכי שיש

קטגוריה: שונות , מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות הפול במים ל 24 שעות ולנקות היטב.

  2. להוסיף כוס עדשים אדומות+כף רסק עגבניות +פלפלים סודנים+ביצים לפי הצורך.

  3. להכניס לסיר חשמלי לבישול ארוך את כל התכולה .

  4. לכסות במים ולעבור ב 3 ס"מ .

  5. לחמם על חום מינימאלי עם מכסה ונייר אלומיניום לאטימה למשך 5 שעות לפחות.

  6. בגמר הבישול להוסיף מיץ מאחד וחצי לימונים+כף וחצי מלח, מוסיפים לסיר ומועכים הכל היטב.

  7. להוסיף חצי כוס שמן זית ושוב למעוך.

  8. להגיש בצלחת עמוקה עם ביצה קשה ומעט שמן זית.

  9. בתאבון.